Datum registrace: 31. 01. 2013
hakykralova
Sebekoučink
Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 44.00 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137205.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
Stob skupiny
hakykralova
Fotogalerie: Takové malé pečeníčko Popis: Mám tu stážistku z Řecka a chudák se mnou jí samé zdravé blafy ;) a taky ji dělám nějaké to zdravé pečivo. Dalamánky z žitné mouky.
Hodnocení (19 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
24. 02. 2015 10:30
dagmarhruska
Hani, no ty si holka sikulka, teda takhle brzo ráno péct a jeste kynuté :-)))
28. 01. 2015 15:16
Hani, máš krásnou profilovku, moc Ti to sluší :-))).
Taky mám ráda vůni pečiva a dalamánky na plechu vypadají moc dobře.
Taky mám ráda vůni pečiva a dalamánky na plechu vypadají moc dobře.
28. 01. 2015 10:50
je to jenom z žitné proto je to tvrdé. Začínala jsem s půl kilem žitné mouky, dvěma uvařenýma nastrouhanýma bramborama, 370 ml mléka, 45 g kvasnic, trocha soli a cukru a zdobeníčko(semínka) No žitná prostě nenakyne tak moc. A stážistka to pochválila, ale určo jen ze slušnosti. :) jako všechny moje blafy. :D
28. 01. 2015 07:55
Jsi borka :-) určitě to bylo dobré :-)
A to je jen z žitné mouky? Jaké používáš kvasnice? Mně to jen z žitné blbě kyne, nevím, co dělám blbě :-(
A to je jen z žitné mouky? Jaké používáš kvasnice? Mně to jen z žitné blbě kyne, nevím, co dělám blbě :-(
28. 01. 2015 07:32
Chuťově pecka, ale kůrka tvrdší. Chudák málem nestihla trolej kvůli žvýkaní :D
hakykralova
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?