TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

hakykralova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 15870
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 44.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137205.18 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5714 h 35 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

hakykralova

Fotogalerie: Takové malé pečeníčko Popis: Mám tu stážistku z Řecka a chudák se mnou jí samé zdravé blafy ;) a taky ji dělám nějaké to zdravé pečivo. Dalamánky z žitné mouky.

  • Poslední úprava: 28. 01. 2015
  • Poslední komentář: 24. 02. 2015
Nahrávání..
Šoulání
To je krása
Ano opravdu to dělám já
A ano je tak málo hodin. Šílené.
Hodnocení (19 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 02. 2015 10:30
Hani, no ty si holka sikulka, teda takhle brzo ráno péct a jeste kynuté :-)))
28. 01. 2015 15:16
Hani, máš krásnou profilovku, moc Ti to sluší :-))).
Taky mám ráda vůni pečiva a dalamánky na plechu vypadají moc dobře.
28. 01. 2015 14:44
No já hlavně kvůli Tanii ať má do jíst :D ještě, že má mladý chrup.
28. 01. 2015 14:29
Vypadají skvěle :-) Jsi dobrá, vstávat kvůli pečení tak brzy :-)
28. 01. 2015 14:28
Ano, těsto ze žitné mouky je hutné a hůř vykyne, zkus příště přidat pšeničnou. Ale jinak dalamánky vypadají moc pěkně a jsi správný blázen, když kvůli pečení vstáváš takhle brzy:-)
28. 01. 2015 10:50
je to jenom z žitné proto je to tvrdé. Začínala jsem s půl kilem žitné mouky, dvěma uvařenýma nastrouhanýma bramborama, 370 ml mléka, 45 g kvasnic, trocha soli a cukru a zdobeníčko(semínka) No žitná prostě nenakyne tak moc. A stážistka to pochválila, ale určo jen ze slušnosti. :) jako všechny moje blafy. :D
28. 01. 2015 10:21
Ňam:-)
28. 01. 2015 09:54
:-)
28. 01. 2015 09:12
Jé, to vypadá lákavě :-) Jsi šikulka. A co říkala stážistka?
28. 01. 2015 08:07
Ahojky jsi opravdu šikovná a z jakého že to máš těsta. Že by kynutého?
28. 01. 2015 07:55
Jsi borka :-) určitě to bylo dobré :-)
A to je jen z žitné mouky? Jaké používáš kvasnice? Mně to jen z žitné blbě kyne, nevím, co dělám blbě :-(
28. 01. 2015 07:35
Voní to až sem!
28. 01. 2015 07:32
Chuťově pecka, ale kůrka tvrdší. Chudák málem nestihla trolej kvůli žvýkaní :D
28. 01. 2015 06:59
Jsi skvělá, takhle brzo vstávat. To bude slečně chutnat :-))
28. 01. 2015 06:32
No mňam! Tož pak dej vědět, co z toho fakt vylezlo. Hihi. :D
28. 01. 2015 06:31
Doufám, že to budou dalamánky. :D
28. 01. 2015 06:29
Jůů, co to jeee?

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři